Warning: Packets out of order. Expected 3 received 2. Packet size=60 in /data/web/virtuals/321415/virtual/www/domains/brousky.cz/wp-includes/class-wpdb.php on line 2344
Warning: Packets out of order. Expected 3 received 2. Packet size=60 in /data/web/virtuals/321415/virtual/www/domains/brousky.cz/wp-includes/class-wpdb.php on line 2344
Warning: Packets out of order. Expected 3 received 2. Packet size=60 in /data/web/virtuals/321415/virtual/www/domains/brousky.cz/wp-includes/class-wpdb.php on line 2344
Warning: Packets out of order. Expected 3 received 2. Packet size=60 in /data/web/virtuals/321415/virtual/www/domains/brousky.cz/wp-includes/class-wpdb.php on line 2344
k
- Kabardinský sashcho Historie a účel zbraně Kabardinský sashchoKabardinský sashcho je tradiční zbraň(...) Číst dále
- Kabocha Kabocha je druh japonské dýně, která je velmi oblíbená a hojně používaná v japonské kuchyni.(...) Číst dále
- Kabosu Kabosu je japonský citrusový plod, který je v Japonsku hojně využíván jak v kuchyni, tak i(...) Číst dále
- Kaburajá Historie a účel zbraně KaburajáKaburajá je tradiční japonská zbraň s bohatou historií(...) Číst dále
- Kadmiování Kadmiování je proces povrchové úpravy kovů, při kterém se na povrch ocelových výrobků nanáší(...) Číst dále
- Kadmium Kadmium je chemický prvek s atomovým číslem 48 a chemickou značkou Cd. Tento měkký, stříbřitě(...) Číst dále
- Kaeri Kaeri je japonský termín, který se v souvislosti s noži používá pro označení zpětné části(...) Číst dále
- Kǎfēihuātiě Kǎfēihuātiě (咖啡花铁) je čínský termín, který se v kovářství používá k označení specifického(...) Číst dále
- Kǎfēilianhuātiě Kǎfēilianhuātiě je čínský termín označující techniku kovářství, která se používá při výrobě(...) Číst dále
- Kǎfēitiě Kǎfēitiě je čínský termín, který označuje specifický druh oceli používaný v tradičním(...) Číst dále
- Kagonami Termín Kagonami označuje specifický typ čepele japonského nože, která má na hřbetě(...) Číst dále
- Kaiji Oshi Kaiji Oshi je japonský termín, který označuje specifickou techniku používanou při výrobě(...) Číst dále
- Kaiken Historie a účel zbraně KaikenKaiken, také známý jako kaiken-tantō, je tradiční japonská(...) Číst dále
- Kaiken Kaiken je tradiční japonský nůž, který má své kořeny v kovářství a výrobě zbraní. Tento malý,(...) Číst dále
- Kai-lan Kai-lan, také známý jako čínská brokolice, je oblíbenou zeleninou používanou v japonské(...) Číst dále
- Kaisei Kaisei je typ japonského přírodního brusného kamene, který se používá pro broušení a leštění(...) Číst dále
- Kaiseki-ryori Kaiseki-ryori je tradiční japonské vícechodové jídlo, které se často podává během čajových(...) Číst dále
- Kaiten zushi Kaiten zushi, známé také jako sushi bar s pojízdným pásem, představuje fascinující a(...) Číst dále
- Kaiware Klíčky vodnice, známé také jako kaiware, jsou oblíbenou ozdobou sushi díky své jemné, ale(...) Číst dále
- Kaiware daikon Kaiware daikon, neboli klíčky ředkve daikon, jsou oblíbenou ozdobou a součástí mnoha(...) Číst dále